Élő Blackjack játékok a legjobb online kaszinókban
2018. április 02. írta: TippmixTipp

Élő Blackjack játékok a legjobb online kaszinókban

Élő Blackjack játékok a legjobb online kaszinókban

Az összes online kaszinó játék közül talán a blackjack, vagyis a huszonegyes, a legismertebb és leginkább nyereségekért játszott kaszinós játék. A legismertebb kaszinós játékok közül, mint a rulett, nyerőgépek vagy a poker, ez az a játék, amely nem is tekinthető valódi szerencsejátéknak. A blackjack notóriusan a szerencsejátékok királyaként jelenik meg, mivel a kártyaszámlálók egyik legkedveltebb lehetőségét képezi.

A blackjack játékokat kaszinókban a punto banco játékfajtával szokták leginkább a játékosok elé tálalni, így a játék nem-szerencse jellegét a legjobban egyensúlyozza a kaszinó szabályzat.

A blackjack játék során a kaszinókban általában 4, 6, vagy akár 8 pakli kártyával játszanak, így a kártyaszámlálók törekvéseit igen megnehezítve. Az online kaszinós blackjack esetén ez a gond kiküszöbölhető automatikus programba épített védő rendszerekkel, amelyek adott időközönként lecserélik a paklikat.

Az online kaszinó játékok legérdekesebb fajtái az élő kaszinó játékok. Az élő kaszinóknál ugyanis nem lehetséges egy számítógép program segítségével paklikat cserélni, sem megváltoztatni egy adott pakli tartalmát. Az élő kaszinó játékok, így az élő blackjack is olyan játék, amely teljes mértékben megegyezik egy valós kaszinóban zajló blackjack játékkal.

A játék menete viszonylag egyszerű, mégis rendkívüli népszerűséget szerzett a különböző kaszinókban, ahol megtalálható.

A hagyományos blackjack játékot egy telekommunikációs eszközökkel létrehozott videókonferencián mutatják be. A játékosok száma korlátozott, így az otthonülő játékos tökéletesen abban a személyes kaszinó élményben részesül, akárcsak ha valóban jelen lenne a kaszinóban. A krupié legtöbbszőr személyesen szólítja meg a játékosokat, ezzel igazolva, hogy a játék során valóban élő közvetítés folyik.

A játék menete megegyezik bármilyen blackjack játékéval. A játékos két lapot kap a kaszinótól, így elindítva a játékot. A lapok értékeinek összeadása után a játékos eldönti, hogy szeretne még egy lapot kérni a kaszinótól vagy átadja a kaszinónak a húzást.

A közismert játék nem tér el az online blackjack játékoktól, viszont ennek ellenére hatalmas népszerűségnek örvend, mivel a játék során megvan egy bizonyos érzés, amely csak a valós kaszinó játékok esetén élvezhető.

Az élő blackjack játékok számos kaszinóban fellelhetők, viszont közel sem minden kaszinó kínálja őket. A számtalan online kaszinó, amelyet egyenként ellenőriztünk és felvettünk rangsorunkba, mind megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételnek és olyan blackjack asztalokat kínál a játékosoknak, amelyek segítségével a játékosok valóban átélhetik az online kaszinók és a valós kaszinók közötti játékélményt.

Az általunk kiválasztott blackjack asztlokat minden esetben teszteltük és végeredményként csak azokat az asztalokat engedtük rangsorolásunkba, amelyek valóban megfeleltek minden biztonsági feltételnek és az általuk nyújtott játékélmény is teljes mértékben tükrözte a megszokott magas színvonalú bánásmódot.

Az élő blackjack asztalok legfontosabb tulajdonsága a befogadott játékosok száma. A legtöbb online kaszinó olyan asztalokat kínál, amelyek 8 személy befogadására képesek, így a játékosoknak általában várniuk kell arra, hogy egy asztal felszabaduljon. A kiválasztott online kaszinók blackjack asztalai minimum 8 személyesek, így a lehető legkisebb várakozási időre kell számítani ezekben a játéktermekben.

Emellett a játékvezetők általában kellemes külsejű hölgyek, így a férfi játékosok számára kimondottan érdekes játékélményt tudunk biztosítani.live-blackjack.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszinos.blog.hu/api/trackback/id/tr913801006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása