A legjobb bónuszok az online kaszinókban
2018. április 02. írta: TippmixTipp

A legjobb bónuszok az online kaszinókban

A legjobb bónuszok az online kaszinókban
Bónuszok Online Kaszinókban
Kevés internetes iparág jelent akkora kihívást az online média szakma marketingjében, mint az online kaszinó játékok. A számtalan kaszinó, hatalmas kockán forgó pénzösszegek, a rendkívül magas piaci részvétel és a viszonylag szabad és kíváncsi játékos kőr az egyik legkomolyabbnak tekinthető konkurrencia harcot eredményezi. Az online kaszinók gyakorlatilag az összes fegyvert bevetik annak érdekében, hogy a játékos tábort a saját udvarukba csábítsák és, hogy a nagy játékosokat megtartsák, illetve visszatérő klienssé váltsák.

Az online kaszinók a hagyományos, szárazföldi kaszinókkal szemben egy hatalmas előnnyel rendelkeznek. Ez az előny az üzemeltetési költségük, mivel nincs szükségük egy valós, nagy költségekkel járó kaszinó épület és számtalan munkatárs fenntartására. Ennek köszönhetően, az ebből eredményező plusz jövedelmet marketing és promóciós célokra hasznosíthatják.

Az online kaszinók egyik leghíresebb marketing fegyverét a bónuszok és a játékosoknak kínált ingyen pénz jelenti. Ezeket az összegeket számtalan különböző formában osztják ki új és visszatérő játékosaik között, akár üdvözlő bónuszok formájában, akár letéti vagy épp ingyen pénz bónuszokként.
Az online kaszinó bónuszok nem csupán arra a célra szolgálnak, hogy a játékosokat befizetésre késztessék, hanem a kaszinók presztizsét is emelik. Minél nagyobb és csillogóbb egy felkínált bónusz, annál érdekesebb lehet a játékosok körében az a kaszinó, és akinek elnyeri tetszését a játékkínálat is, abból könnyedén lehet majd befizető játékos mindenféle egyéb késztetés nélkül is.

A bónuszok formái rendkívül változatosak:
Léteznek üdvözlő bónuszok, amelyeknek célja a játékosokat már regisztrációjuk pillanatától lefoglalni és szemük előtt egy olyan célt tartogatni, amely előbb vagy utóbb elnyeri tetszésüket és valódi befizetésre készéteti őket.
Az üdvözlő bónuszok általában több szintre épülnek. Egy játékos aki egyszer befizetett már egy adott összeget egy kaszinóba, nagyobb valószínűséggel fizet majd be másodszor is, ha ezt valamilyen ingyen pénz bónusz vagy valamilyen speciális promóció kiséri. Ennek köszönhetően az ingyen pénz bónuszok általában több szinten biztosítják a kaszinót afelől, hogy egy egyszeri befizető játékos visszatérő klienssé válik a későbbiekben.

A többszintű bónuszok rend szerint egy nagymértékű befizetéssel kezdenek, amelynek értékét a kaszinó nagyvonalúan megduplázva írja jóvá a kaszinó játékszámlán. Ez után a többszöri befizetések esetére bizonyos összeggel pótolja ki a kaszinó az adott, befizetett összeget, illetve ennek valamilyen, előre meghatározott százalékát írja jóvá ajándékként.

A kaszinó bónuszok teljesen más fajtáját az alkalmi promóciók jelentik. Ezek esetében a játékosok bizonyos játékokra olyan bónuszokban részesülnek, amelyek kimondottan arra a játékra érvényesek. Ezek a promóciók tartalmazhatnak ingyen pörgetéseket, ingyen pénzt, duplázó bónuszokat vagy más olyan vonzó ajánlatokat, amelyek egy adott játék fele vezénylik a játékosok figyelmét.
A kaszinó bónuszok összegezve olyan érdekes és játékosbarát elemeket jelentenek, amelyek a kaszinó számára és a játékosok számára egyaránt segítséget jelentenek, egy-egy játék használatában.

Mindenki, akinek érdeke egy olyan kaszinóban játszani, ahol ezek a bónuszok maximálisan kihasználhatók, olyan felhasználási feltételeket kell keressenek, amelyek garantálják, hogy a bónuszok felhasználási feltételei nem ütköznek a játékos saját játékszokásaiba. Ennek következtében a bónuszok kiválasztása egy komoly feladat és a továbbiakban tárgyalt bónuszok egyenként leírt feltételeinek ismerete segítséget nyújt majd a legnagyobb bónusz megtalálásában és annak hasznosításában.

kaszinobonusz.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszinos.blog.hu/api/trackback/id/tr3613801014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása