Rulett Variációk Online Kaszinókban
2018. április 02. írta: TippmixTipp

Rulett Variációk Online Kaszinókban

Rulett Variációk Online Kaszinókban

Rulett VariációkA rulett játék az egyik legismertebb és legkedveltebb online kaszinós játékok egyike. Minden játékos legalább egyszer kipróbálja az általa választott kaszinóban levő rulett asztalokat mivel ez a játék és talán még egy maréknyi más kaszinós játék a klasszikus szerencsejátékok legismertebbje és előszeretettel játsszák, korosztálytól, nemtől és szerencsejáték stratégiától függően.

A rulett játék matematikájára már számos tudós keresett egyértelmű stratégiát, viszont, mint ezt a játék feltalálója előre jósolta, nem létezik biztos rulett stratégia, amely hosszú távon a ház fölényét ellensúlyozni tudná.

Ettől eltekintve számos olyan rulett stratégia létezik, amely rövidtávon, akár egy pörgetéssel is nyereséget tud létrehozni valakinek.

A nyerőgépekhez hasonlóan a rulettnek is több formája ismert és más-más játékos más rulett variációra esküszik. A legismertebb rulett asztalok az egynullás illetve a kétnullás Amerikai és Európai rulett.

E két fő rulett variáció majdnem minden online kaszinóban fellelhető és a játékosok előszeretettel játsszák mindkettőt, hasonló szabályaik és nyereségi lehetőségeik miatt.

Az online kaszinók legkedveltebb rulett asztala az európai rulett, azaz egynullás rulett. A játék menete ismert a legtöbbek számára, ezért nem térünk ki erre bővebben cikkünk során. Ennél fontosabb részlet, hogy a játékosoknak egy adott mértékű ház-előnnyel szemben kell nyerniük. Az egynullás rulett matematikailag kiszámított ház előnye 2.7%, amely érték bizonyos szabályok szerint lecsökkenthető 1.75%-re. Amennyiben egy játékos ezen a ruletten játszik, figyelembe kell vennie az európai rulett szabályait, amelyek kissé bonyolultabbak, mint az amerikai ruletté.

Az amerikai rulett, vagy a kétnullás rulett 5.7%-os ház-előnnyel játszható, ami gyakorlatilag annyit jelent, hogy hosszú távon az összes játékos által megforgatott pénzösszeg 5.7%-a garantáltan a kaszinó tulajdonába kerül, statisztikai számítások miatt.

Az egynullás és kétnullás rulett játékok mindegyike élő játékként is fellelhető a kaszinókban.

Ez a fajta online szerencsejáték egy érdekes csavart hoz az ismert rulett játékokhoz, mivel nem csak a játékosok játékszenvedélyét, de a játékszeretet mellett a közösségi érzést is kelti. Az élő rulett asztalokat, úgy egynullás, mint kétnullás változatban megtalálhatod számos online kaszinóban. Kézenfekvő érdekessége, hogy élő krupiék pörgetik a rulett kereket és a játékosok minden alkalommal valós időben követhetik a golyó végső elhelyezkedését. Így nem csak izgalmasabb, de megbízhatóan szerencse-alapú a rulett játék. Minden játékos tétjeit bejelenti az online felületen és ezt a játékvezető tudomásul veszi és élőben megerősíti.

Az élő rulett asztalok a legérdekesebb és valószínűleg a leginkább élethű játékokat teszik lehetővé. Akár egynullás, akár kétnullás rulettről lenne szó, a rulett asztalok mindig tele vannak. Az élő rulett asztaloknak természetesen ára is van. Mivel ez valódi személyek hozzájárulását is igényli, általában ezeknél az asztaloknál a tétek magasabbak, mint az egyszerű online rulettnél, ahol a játékosok akár minimális tétek mellett is élvezhetik a rulett játékot.

A számos rulett variáció közül a legmegfelelőbbet megtalálni nem csak ízlés, de felkészültség kérdése is. Ameddig egyes játékosok az egynullás rulett egyszerűséget kedvelik, addig mások a nagyobb nyereségekkel kecsegtető kétnullás rulett izgalmait keresik. Mindkét esetben a játékos stratégiája és szerencséje lesz a mérvadó abban, hogy a rulett játék végén csak egy jó élménnyel vagy akár nagyobb nyereséggel is távozhat. Mi sok szerencsét kívánunk, bármelyik asztalt is választanád!roulette.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszinos.blog.hu/api/trackback/id/tr4213801002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása